Teeeeeest

testaaa!!

Ny blogg

http://linnealinde.bubbleroom.se/

Lördag

Idag var jag på stan med min syster och familjen. Köpte lördagsgodis och ett linne bara för att jag hade lite extra pengar över. Nu sitter jag och ser om det ska gå något bra på tv, snart ska jag också ta fram min Ben & Jerrys, jag tar half baked. Då har den allt av det goda för mig :)




Jag orkar inte resa på mig så ni får se linnet såhär:)


Så här roligt har jag på en lördag:)

Färgat håret

Efter skolan så åkte jag till Göteborg (gbg) och färgade mitt hår ljusare. Det blev så otroligt bra, både jag och min frisör blev nöjda. Jag måste bara säga det att där jag klipper mig så är de så otrolig duktiga. Jag blir alltid nöjd och det händer mig aldrig. De flesta frisörsalonger klipper mig för kort eller bara gör att jag ser ut som en fem åring. Fast hon som jag klipper mig hos nu lyssnar på mig och gör så som jag vill ha det. Hon förstår mig precis.
Där jag klipper mig heter Cinderella det är något jag varmt rekomenderar.





Före: Då var jag mer rödbrun :)



Efter: Det är dålig kvalite men ni ser på ett ungefär:)

First day in school

Idag var det första dagen i skolan och esteterna slutade sist av alla. Vårat schema är jätte långt och vi kommer verkligen plugga som svin detta året. På måndag börjar jag kl 8 och då ska mitt första pass vara svenska. Jag är jätte nervös, vet inte ens om jag kommer hitta dit. Jag får helt enkelt hoppas och be till gud att jag gör det. Vill verkligen inte komma försent för att jag inte hittar eller för att jag försover mig.
Det har varit en spännande dag och jag längtar tills jag får komma igång, att man får sjunga och utveckas. När jag bara fick smaken av musik så ville jag resa till USA och utveckla mig till och med bli något. Detta är en dröm som jag så gärna vill ska hända. Om det gör det så kommer ni vara de första som får reda på det:)


Många pratar om att om jag skulle vilja göra en näsoperation om jag hade gjort det. Jag förstår inte varför den frågan kommer till mig, jag älskar min näsa. Även dess spets och rakhet så är det min näsa:)

Krångel

Det har blivit krångel på min blogg. De grejerna för att se alla min inlägg har hamnat längst ner så jag ska fixa det så snart som möjligt.

Första dagen i min nya skolan

Men det är inte bara en skola utan jag ska börja gymnasiet. Jag är så otroligt nervös!
Jag pratar med mina vänner och de är lika nervösa de med. Man oroar sig för om man blir omtyckt, om man ser bra ut eller om det är något man behöver ändra.

Stoppa er redan där, inget behövs att ändras. När man är sig själv så är det den bästa känslan någonsin. Skit i om eran skola har ryktet att vara fjortisar eller emosar, kom dit som den ni är och skin av självförtroende.

Det kan jag själv säga, jag försöker att inte dömma. När det kommer en ny in så ger jag den personen en chans, men om den personen har en attetyd och gör onördiga kommentarer. Om personen gör det så får den ett helt annat kroppspråk, jag stör mig på allt personen säger, men jag nämner inget. För att om man har en åsikt som inte är snäll så att säga så ska man inte säga något alls, bara för den personen man litar som mest om man måste få ut det.

Alla är som de är och om man ska anpassa sig så kommer man tappa bort sig och hitta den personen igen kan ni bara glömma. För det finns de som har gjort det, men blir aldrig som förr. Ni måste hålla i den ni är för det är för erat eget bästa. Alla är underbara på sina egna sätt:)




Love it


handlat

Idag var jag med Linnea och köpte ett par leggings. Hade lite problem i början så jag och Linnea satte oss på en park och pratade. Sen så kom Michaela och en kompis till, så då pratade vi med dem. Efter det så träffade vi min syster kompis som är Michaelas ex tränare och pratade lite där. Medans vi stod där så kom min syster och gav mig pengar så jag kunde köpa min leggings.





Bilder i mitt nya rum:)


cocking for my sistah

Nu lagar jag mat till min syster, berättar mer sen om min dag:)

esay make up


If it makes you happy, it can be that bad

Idag ska jag gå till stan och se om jag hittar något klädesplagg som jag kan ha till skolan. Känner att jag behöver något grymt snyggt:) Fast nu ska jag komma på vad jag ska köpa. Kanske ett par leggings eller ett linne. Det är svårt att veta vad jag kan göra för pengarna. Egentligen tror jag ett par awesome leggings blir bra, som är rikigt bra:) Ett par såna som min syster har. Idag är jag själv hemma och nu så ska jag borsta tänderna, fixa iordning mig och såna små saker. Tar kort och visar vad jag har på mig kan göra ett video inlägg också om hur jag sminkar mig:) det är väldigt enkelt för er som ska börja skolan. Detta som jag ska visa er är för de som har smala ögon som jag har (eller det är vad jag tycker) och vad jag gör för att göra de större:)


Tips om hur man får bort finnar med enkla steg som inte tar lång tid.


Kvaliten är inte suverän, men det är bra tips.
Nu har ni fått tips som är inte lik någon annans, jag har gett er nya och annorlunda tips. Hoppas de hjälper och tack för att ni tittar.

Videoinlägg

Jag ska göra ett videoinlägg som handlar om min dag också ska jag göra ett om finnar (akne). Det är ett stort problem och jag ska se ger tips som ingen annan har gjort:)
Så om ni vill veta vad jag ska göra så får ni fortsätta spana in bloggen så kommer jag göra 1-2 delar.
Jag har en dålig vidokamera så min mun går och ljudet kommer efter, men hoppas att det inte gör något. Jag ska börja redan nu:)


Det kommer vara i den kvaliten, men det är riktigt bra tips:)

Jag hann inte...

.. Ta en bild, men det jag har gjort är. Att jag och min syster har bytt rum så jag har fixat, städat o en massa sen 7 på morgonen. Jag är inte än klar så bilder kommer sen:)


Ni ska sen få se vad jag gör

Jag håller på med en grej och ni ska få se resultatet av hur det blir:) ni får se senare:)

Tillbaka men hur länge

Igår var jag ute och fotade min älskade syster. Sen idag har jag fikat med några gamla vänner. Det var extremt roligt och mysigt.










Everybody loves it

Jag tror att alla gillar den här låten för att man ska gilla den. Det är så mycket som blir så, man har lockigt hår nu för att alla har det (kenza har det). Så fort någon gör något annorlunda eller liknande så hackar alla efter. Det är så typiskt, men alla får göra som de vill fast längtar tills alla tar sina egna vägar:)




Hur ni kan fixa era bilder på det enklaste sättet

Detta förslag kanske några av er redan vet eller så är det en nyhet.
Det finns en hemsida som heter www.picnik.com. Då kommer ni komma in på en sida som ser ut såhär :


Det jag har skrivit är att ni ska klicka på " Get started now!".



Ni klickar på "upload a photo", sen så väljer ni erat fotot klickar på okej och börjar.


Såhär ser det ut när ni börjar. Inte med den bilden utan med eran egna. Tänkte hjälpa er lite på traven.
Undo = den ångrar eller går steg för steg bakåt så ni kan ångra er.
Crop = Det är att man kan klippa i bilden, om det skulle komma en katt när ni tar kort så kan ni ta bort  den genom att klippa bort det.
Rotate = det är att om man vill vända bilden upp och ner eller åt sidan mm.

När ni är klara här klickar ni på Create och då kommer ni kunna skriva texter och ändra färger. Men eftersom detta är gratis så kan ni inte få göra allt eller få alla märken man kan sätta på bilderna. Ni märker vilka saker ni inte kan använda mm. Det viktigaste är att läsa och om ni inte förstår så testa och se vad som händer. Ni kan alltid ångra er genom att klicka på Undo.

Sen hur ni ska få bort finnar, det är faktist väldigt enklet.
Ni går in på Photoshop (PS är förkortningen). Laddar upp en bild på er själva eller en vän.


Den som jag har gjort en cirkel runt liknar ett plåtser. Ni tar den och klickar på de områderna ni skulle vilja dölja. Man kan dra men då blir det så konstigt så jag skulle ha valt så liten cirkel som ni kan (ni fattar vad jag menar när ni väl gör det) och klicka. Det blir bäst resultat. Man kan klippa i sina bilder på PhotoShop, men det är för komplicerat tom gör mig :)


Hoppas ni får anvädning av det här:)

Det blir ingen

Det blir ingen bild på mig utan smink. Tyvärr är detta beslutet ytligt, men allt handlar om att vara redo. Just nu är inte min hy i sin bästa form och det kommer nog ta ett tag innan den hamnar där den var innan. Hoppas att ingen blir uppröd eller något. Det är såklart av personliga själ.



Fresten vill jag tipsa om några tips för att dölja finnar på bilder samt kunna fixa bilderna på ett enkelt sätt:)

Eat until i throw up

Idag åt jag med min pappa, det var otroligt roligt och mysigt. Fast jag åt tills jag spydde bokstavligtalat. Jag skrattade helatiden. Tyckte att det var så roligt gjort av mig :)




Såhär mycket regnade det i Borås.




Jag älskar ta kort vid min balkong, ljuset blir så vackret där :) Det är de jag ska säga. Sätt er vid ett fönster eller så ljuset kommer på en. Sen så tar ni att kameran tar kort av sig själv och sitter och bestämmer eran pose. Det är ett litet tips, för jag tycker att man får till det. Hoppas ni gillar det. Kan visa er mer bilder:)











Jag redigerar inte mycket på mina bilder. Jag tar bort finnar, men de är det. Jag skulle gärna vilja visa er utan smink, men det får bli senare. Kanske imorgon eller lite senare på kvällen :)

Starting to love



Jag har börjar gilla Usher. Innan gjorde jag inte det så mycket men han har blivit en goding för mig, haha.
Justin Bieber inte lika mycket, men det är min egna personlighet. Innan tyckte jag att han var söt, men inte längre.
Usher är den som fångar mina ögon:)

Jag kommer inte blogga

Jag kommer inte blogga på ett tag, det händer för mycket nu. Som är känslomässigt så jag ska ta hand om mig själv och min familj.

Talking all night long

Idag var jag med Linnéa, det blev ingen träning. Så jag bjöd henne på lite bullar och godis. Vi satte oss i parken och pratade om allt. Allt från att börja gymnasiet till att flytta hemifrån och hur man ska sköta sin ekonomi.
Det är alltid så härligt att träffa henne, hon är en av mina vänner så om jag inte träffar henne på 6 månader eller 1 år så när vi träffas så känns det alltid som igår.
Sen åkte vi hem till mig och gick ut med hundarna. Pratade ännu mer och sen så åkte hon hem. Nu väntar jag tills Celebirty rehab ska börja:)






Godmorgon

Nu har jag vaknat. Jag väntar på att min kompis ska logga in på msn, så jag kan se om hon följer med och tränar eller inte. Annars så går vi nog och äter:)

Godnatt


Vad Ella är för ras

Jag kom tänke på att det är många som undrar vad för ras min lilla hund är. Så jag ska visa bilder:)

25% powder puff


Bästa bilden jag hittade på Powder Puff

75% Papillon



Hur Ella ser ut


HemmakvällI

Idag besökte jag min syster som jobbar på Hemmakväll. Det var roligt att få prata lite med henne, men sen under tiden så träffade jag en av mina vänner. Hon har varit på en båt i 3 veckor. När jag träffade henne så kramade jag om henne och välkomnade henne till land. Så jag kom hem kl 7 sen dess så har jag tittat på 2 filmer. Så det är också en av andledningarna varför jag inte har bloggat så mycket idag.


Bägge är helt okej. Love happens så började jag gråta i slutet, haha!

Förlåt!

Igår kväll så somnade jag kl 6 på morgonen. Jag kunde verkligen inte somna, det var extremt jobbigt.
Idag var jag i Frufällan på en loppis nästan hela dagen. Det var jätte roligt, jag gjorde 4 underbara fynd.



De här älskade boyfriend jeansen som jag har suktat efter att köpa:)


Denna röda typ tröj/jacka:)


Sen två böcket (typiskt mig) Den som ligger längst upp är Jamine Cressewell - Den tredje hustrun
Den röda boken är Maria Hommfeldt - Kyssäkta

Det  var därför jag inte har bloggat så mycket idag:)



Jag är så arg

Detta hände igår och det gjorde mig så ledsen. Någon snodde min syster och min cykel, de var sprillans nya och vi hade haft dem i en vecka. Jag blev så arg och det är så typiskt Borås att inte veta vad som är ditt är ditt och vad som är mitt är mitt. Det är så lågt att de bara tar dem sådär och att det var min och min systers cyklar.
När jag får min chans så ska jag flytta utomlands och bara komma bort här ifrån. Borås är jätte fin och jag älskar att bo här, men när sånt här händer så vill jag långt bort från Sverige..






11:38

Nu har jag precis vaknat. Det sjukaste hände dag. Ella satte sig och bajsade i min mammas säng, mycket fy och skratt kom. Skulle vilja träna idag, men tyvärr är det stängt.

Från igår så fick mamma matförgiftning, men idag mår hon mycket bättre och ska massera en kompis. Så jag är hemma med mina syskon och ska snart städa toaletten. Min bror tyckte det var så jobbigt att städa sitt egna städområde, så han ska ge mig 250 kr för att städa det:)







Det lilla betyder mycket

Det är inte jätte många som besöker min blogg. Ni vet sådär många som Kissie, Kenza eller Blondinbella, men jag älskar att det är några som orkar ta sig tiden och titta. Jag bryr mig inte så mycket om kommentarer eller hur många det är som tittar in, men de som gör det får hela min själ att le.
Tack för ni som gör det och det betyder så mycket för mig:)


En trött Linnéa:)

Inte långt kvar

Nu är det inte långt kvar tills jag börjar gymnasiet. Jag är så nervös, men ändå så kommer det stunder då jag inte kan vänta att få stå där med främmande människor och få lära mig nya saker. Att bli mer utbildad och att få lära mig nya sätt att tänka eller analysera. Det kommer bli ett roliga, men jobbiga år. Fast känslan att detta är det sista är så otroligt sorgset, men ändå så längtar jag att få komma ut i vuxenlivet och få ett eget liv. Den stunden av att världen ska lära mig nya saker.



Jag vet den är inte jätte fin, men jag ville ha något att visa er att det är exakt 1 vecka och 5 dagar kvar:)

Vet inte när att sluta

Jag är så dålig på att veta när jag ska sluta, när det gäller träning och äta. Jag tänker alltid lite till eller bara det där sen så är jag klar. När det gäller godis slutar det alltid vid illamående och träningen så slutar det alltid vid det med. Det handlar inte om att jag är otränad utan att jag vet inte när jag ska sluta, men jag ska inte heller säga att jag är i toppform för det är jag inte:).

Nu har jag gjort samma misstag igen och det är illamående, ont i magen och jag svettas som en galning. Nu sitter jag stilla och väntar tills det avtar, så jag kan tvätta ansiktet och gå och lägga mig i en sval säng.

Idag har jag varit i Gbg (göteborg för de som inte vet;) ) och tittat på en mysig liten etta. Den var så fin och hade väldigt mycket utrymme för att vara en etta. Jag och mamma köpte lite mackor och åt, men tyvärr nu när vi kom hem så har mamma blivit matförgiftad, så hon mår väldigt dåligt.






Den boken är otroligt bra. Jag älskar Engelska böcker. Jag köpte den här på ett liknande ställe som små myrorna.

Tränat

Idag har jag tränat åter igen. Fick lite skuldkänslor för att jag inte gjorde det igår så idag så tränade jag extra hårt. Det är så skönt att träna, då slipper man få skuldkänslor för det man äter eller något liknande. Träning är så bra alla sinnen, man får ut ilska och blir lungnare samt klarar av mer. Så träning är något jag ska försöka hålla igång:)



Är det bara jag eller har Ella blivit större! Såhär är hon nu:)


Så hon var när jag fick henne:)



En sommar att hitta sig själv igen

Jag tycker att ett sommarlov är till att självklart att ha roligt och samtidigt hitta sig själv. Det är så lätt att tappa bort sig själv och jag börjar märka att jag blir mer och mer komplicerad för mig. Att jag inte vet vad jag vill och är i tonåren. Det är inte lätt, men jag försöker hitta vem jag är och vad jag vill.
När jag försöker det så trycker jag bort mig själv och min hjärna säger fråga inte mig, så jag har fått följa mitt hjärta som inte alltid säger rätt eller säger något. Det har varit ett sommarlov för mig att hitta mig själv och jag försöker se det som om att jag kommer ett eller några steg längre fram. Även om jag gärna skulle vilja ha ett längre:)



Yesterday










Lite bilder från igår, men idag var jag på torsdagskvällen med michaela. Sen så har det inte hänt så mycket:)


Kusin

Idag så har jag inte kunnat blogga något för att jag träffade min söta kusin, det var så otroligt roligt. Kommer inte lägga ut bilder på honom av vissa skäl.
Det var hur underbart som helst, mycket skratt och aaaw.
Nästa vecka kommer jag inte heller skriva för då ska något hända som jag inte vill dela med mig. Bara så ni vet:)



Kommer inte kunna skriva idag eller imorgon

Jag kommer inte skriva idag, är helt enkelt för arg på det och jag tror att det inte blir roligt för er att läsa det. Imorgon ska jag hälsa på min söta kusin så jag kommer vara borta hela dagen imorgon:) Fast jag ska se om jag kan lägga in bilder:)


Tvätta

Nu har jag tränat så jag gick upp vid 7, härligt. Nu har jag ätigt och ska snart gå ner för att tvätta. Sen så är jag färdig för idag. När jag är klar så ska jag vila lite så jag får lite lung och ro.
Mamma har tagit med Ella till gbg så det är nu jag får ta chansen:)


Celebirty rehab

Jag älskar Celerbirty rehab, det är så underbart. Bara en massa drama och det händer alltid något nytt. Idag har jag städat i vardagsrummet och tänt ljus överallt. Allt som fattas är att se på en mysig film och soppa, men det får bli imorgon när jag tvättar. Fast först så ska jag träna:)



Phillips (One Day At A Time)
Heidi Fleiss, Dennis Rodman
Mindy McCready (country music singer)
Lisa D’Amato (America’s Next Top Model)
Mike Starr (Alice in Chains)
Kari Ann Peniche (ex-Miss United States Teen)
Joey Kovar (Real World Hollywood)
Tom Sizemore.

Girlicious - Maniac

Girlicious är ändå väldigt duktiga, Tiffanie blev sparkade från bandet för att hon inte passade till det nya de ska göra. Det tycker jag är välsigt dåligt för de började som fyra, men är nu tre. Deras nya låt är väldigt bra, men det är synd att de var tvungna att sparka ut en för den planen de nu har. 
Videorna hamnar i texten, men hoppas att det inte stör:)



Så de var.



Så de är nu


Tiffanie säger vad som händer mm.

Bought some baby clothes

Idag fikade jag med Michaela som jag skrev innan. Det var hur roligt som helst. Jag köpte lite för mycket fika, men för att göra det exktra bra så äter jag lite glass nu. Sen så gick vi och köpte lite bebis-kläder, det blev hur bra som helst. Jag kan inte visa något nu för att de inte har ssett något, men på onsdag ska ni få se. Nu blir det bild bomber igen, tycker det är så roligt:)
























Fika

Nu ska jag gå och fika med min bästa kompis Michaela, vi ska också gå och köpa en present till en liten 1 åring. Det kommer bli så roligt:) måste gå skriver mer när jag kommer hem:)

Cyklat

Idag har jag cyklat 1 timme. Det var så skönt men jobbigt. När jag kände att det var klart, så cyklade jag till ica maxi lite svettig, jobbigt läge. Allt jag hoppades på var att jag inte hade svettfläckar på mig,hahaha!
Jag gick till frysen till Ben & jerrys, det är jätte många som äter det. Jag har alltid sagt nej för att gå mot normen, men min syster lockade mig och nu är jag fast för det:(
Jag köpte tyvär fel, men it was still good! Så jag satt hemma och glufsade i mig och när jag minst anade det så mådde jag illa. Det är så jobbigt, men som tur är så gick det över rätt fort. Tillräckligt länge för att jag skulle lära mig en läxa:)



I´m feeling for

Massa bilder igen. Jag tittar på de gamla bilderna, de nya mm. Det är så vackra bilder på 90-talet och längre bak. De har mer själ och de fotografer som är otroligt duktiga nu, kan ta kort med sin själ och det syns på fotot. Så här kommer bilder som jag googlade fram. Säg bara till om ni vill veta namnet eller så gäller det bara att kopiera. Blir bara glad om ni skulle vilja använda bilderna för egna skäl.
















http://www.world4madonna.com/gallery/three/index.html
Madonna: hitta fler runt 1990













Nu är jag klar!
Det kommer nog bli fler såna här bild bomber, men jag får mina kvälls fnatt:)






Gröna milen



Filmer ger mig leenden och tårar, sympati och som sväller upp och får en att tänka på vilken tur man har. Som lever nu och har friheten till en egen åsikt. Den är så hemsk, men den har sina så otroligt vackra sidor.
Jag kommer att somna gott efter den här filmen:)

RSS 2.0