Annie Leibovitz

Hon tar så otroligt vackra bilder, även om de är fixade så är det på ett sånt vackert sätt. Hennes bilder är svåra att glömma:)













Bildbomb mellan två likheter















Jag tycker att deras stilar är lite lika samt deras utseende. Jag kan inte sluta undra om Lady Gaga kan ha fått insperation från henne också:)


Fear

Man börjar att bli rädd att förlora mina vänner. Det är de som man vet vart man har dem. Fast någon hit och dit som man blir så rädd att tappa taget med. Ett långsamt förväl eller låta det rinna i sanden är inte det jag vill. Jag ser osäkerheten i ögoen när man säger orden vill inte släppa taget. Eller att de orden har inte slagit dem i huvudet utan ger dem istället en rak höger. Låta en vänskap gå vill jag inte, men tvinga den vara kvar är inte ett alternativ.
Vill att kompisarna ska vara kvar för att de vill inte för att man tvingar.
En osäker vänskap drar en mil ifrån varandra. Jag kanske bara har fått en fnatt för att klockan är så mycket, men jag har sett när mina närmsta vänner tappat bort sin vänskaper. Se hur deras hjärtan tappar ett hjärtslag som tar de mer isär. Tanken att de kunde vara vänner än får dem att dra sig tillbaka där allt var enkelt eller man trodde var enkelt.
Vill inte förlora de jag har, förlora de som jag behöver.

1 miljon att göra innan det blir helg varje vecka!



Det blir alltid att jag städar eller gör något annat, allt för att det ska bli mysigt över helgen. Innan idag cyklade ICA för att handla lite saker för att baka. Det blev helt okej. Tyvärr så blev det lite för sött för mig, men restan av familjen gillade den. Så det funkade det för mig. Tittar på en hemsk film på 5:an, men älskar den så ändå:)

Sleep


Nu sover hon...

Nu ska jag sortera tvätten och städa. Jag var tvugnen att gå upp vid 6.00 - 6.30 för att Ella var tvungen att gå ut och sen så vägrade hon somna om. Min mormor ska komma och hjälpa till, men nu ska jag gå:)

Monday



Idag har jag en massa att göra, men för att balensera ut det så ska jag ut och shoppa lite:)

Söndag








Tog några bilder på mig:)

Det är en väldigt typiskt Söndag. Det regnar och det finns inget att göra. Jag och min syster gick och fikade för att få dagen att gå snabbare. Nu har hon gått iväg för att gå på bio med min mamma medans jag sitter hemma i myskläder och ska snart tvätta bort sminket. Jag har också bett min syster att beställa en bok åt mig också ska jag köpa tavlor och sätta in mina insperationer som; Lady Gaga, Carolina Gynning, Katy Perry och självklart insperationer inom kläder.
Mitt liv börjar så fort jag har fått det jag vill klart och i'm going to keep my eyes on the price.

Jag har inte varit så duktig på att blogga, men jag har haft lite egna skäl att inte göra det. Jag kommer nog också inte bli bättre. Det är för att jag kommer börja gymnasiumet och då kommer jag plugga.

Ner till tvättstugan



Älskar min nya jeansjacka, den är från H&M (herrarnas klädavdelning). Linnet är från Gina Trico och mina cyklarbyxor har jag gjort själv. Tog ett par strumpbyxor som var för små och klippte för långt först och sen rättade till det. Skorna är Converse med stjärnor på, de är från USA. Billiga och bra.

Två cyklar



Idag gick jag med mamma och mormor till Halens för att se om det fanns något jag kunde köpa. Tyvärr så fanns det bara kläder för de som är 60 och över. Istället så köpte vi 2 cyklar, en till mig och en till min syster. Så jag och mamma(kanske en kompis) ska hämta dem efter 5 kanske och cylkla hem. Ska se om jag kan ta med mig en kamera så får ni se den spännande resan. Igår var jag också med Michaela och köpte 4 plagg (tar kort på dem senare).

In the city



Idag träffade jag min pappa och mina små syskon. Sen så träffade jag Michaela och tog en fika. Gick omkring på stan och tog det lungt. Nu ska jag titta lite på tv och kanske sova lite.

Rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

















Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


I just want you to know who i´m am.

______________________________________________________________________________________________

Breakfast at Tiffany´s



Nu sitter jag ihop kurad i sängen och tittar på Breakfeast at Tiffany´s. Det var ett tag sen jag såg den. Jag sitter i mina julpyjamas byxor och choklad för att göra det bästa av filmen. Hon är så underbar och vacker. Nä, nu ska jag fortsätta titta på filmen:)

En ung John Travolta



Jag hade lätt kunnat gifta mig med en ung John Travolta, smälter bara jag ser honom på tv. I verkligheten hade jag säkert varit för blyg för att prata med honom. Fast han är sååå snygg!
Om jag hittar en man som har samma utstrålning och är lik honom i det sättet så är den mannen min:) hahaha

Här är videon - Treadstone



Källa : Katrin Zytomierska

Paris Hilton stämmer Bingo Rimér





Paris Hilton har stämt Bingo Rimér enligt hon själv att han har använt bilder på henne i en musikvideo.
Bingo är Katrin Zytomierska pojkvän och hon har skrivit på sin blogg att Paris Hilton har skickat ett brev som var märkt med "lawsuite". I brevet har hon skrivit att hon inte har godkännt de bilder samt inte godkännt att hon har velat medverka i musikvideon.

Bilderna hade tagit på en fest när Bingo var på besök hos Paris Hilton. Bilderna hade han klippt in i musikvideon.

Han skrev på sin blogg
"Man är hemma hos Paris Hilton på lite drinkar...Det verkar som om det blir dyra drinkar för mig..."

Källa: http://www.dn.se/kultur-noje/nyheter/paris-hilton-vill-stamma-bingo-rimer-1.1135266

Vad jag tror så kan det ha hänt att Bingo har klippt in bilderna och att videon kanske kom ut för tidigt än vad den skulle. Att han skulle skicka och fråga om det gick bra. Fast det får vi reda på senare.

Books

Nu jag har kommit hem från stan, jag och min mormor gick och fikade. Sen så har jag suttigt på balkongen och läst boken Ann Granger running scared. Den är ganska spännande, men det kan hända att jag blir lite förvirrad. Senare så kanske jag ska ut och fika med min syster, men det är om hon orkar:)

Katy Perry ft. Snoop Dog - California Girls ( Official Music Video ) HD



Jag älskar den här videon, Katy Perry och Lady Gaga är de enda som vågar att köra med sin egna grej.
Katy med sin sensuella, sexiga och coola sida. Låtarna machar henne som handen i hansken.
Lady Gaga som vågar vara anorlunda (vilket Katy vågar med) kör på med sin unika stil och samtidigt visar upp sina former. Det är de som har sin egna stil och vågar vara sitt galna men coola jag.

Tyskland

Tyskland förlorade, det är jätte bra för Spanien att de vann. Fast ändå, både jag och min syster var knäpptysta och var besvikna:(

stop saying i love you

______________________________________________________________

Home



Nu har jag äntligen kommit hem, jag åt så otroligt mycket. Jag gick med min mormor och mamma, det var så mysigt. Jag är lite nörd när det gäller sånt, men men:) Jag åt mackhamburgare, vilöksbröd och efterätt så man har lite ångest. Fast är man kvinna så är man:)
Såg lite på fotbollen på resturangen. Det var så underbart, det fanns några killar där som skrek och sparkade när Urugauy(hoppas jag stavade rätt) sköt i mål och självklart tog en sup.
Idag joggade också, känner mig jätte duktig. Ska ut igen imorgon:)
Nu ska jag ta lite Linnea tid och kanske gå och lägga mig extra tidigt.


Fika med abuela y madre

Nu ska jag ge mig iväg och fika med min mormor och mamma.

Idag har jag städat vardagsrummet, min systers rum, mitt rum, min mammas rum samt hallen. Nu måste jag fixa mig.
Berättar mer när jag kommer hem
:)

Sleepy

Nu har alla gått och lagt sig. Min lilla vovve lägger sig till rätta och min katt springer omkring. Kommer ihåg första gången vi fick katten och vi glömde att katter är nattdjur. Vi testade på alla sätt för att han skulle sluta majua, men sen så valde vi den som skulle vara lättast. Vilket var att ignorera:)
Alla våra djur har en viss charm i sig. De har olika personligheter, men är väldigt ödmjuka.
Idag har jag fyllt i nästan alla pappren som jag har från grymnasiumet. Det blir beckäng, estet-musik.

Music is in my heart, not closer to it, but in. it's in my walk, in my head.
music is my heart.

2 tought



Jag ångrade mig lite över estet musik på grund av att jag inte kan noter och vet inte riktigt hur jag ska lära mig det. Men jag inser hur mycket jag älskar musik och att jag bryr mig för mycket om vad andra linjer de går i. De lite mer "seriösa" linjerna. Fast alla är seriösa så varför skulle jag inte kunna gå där och få samma chans som de andra. Jag älskar musik och det är något jag alltid har gjort.
Tankarna på att de andra går lite mer "seriösa" gör mig till en viss del avensjuk för jag älskar att gå till grunden av ämnen med mera, men musik ligger närmre mitt hjärta och det är något som kommer finnas i mitt blod tills jag dör. Jag vill att mina barn eller barnbarn ska få höra musik och acceptera musikens del i världen. För människor närmre varandra och ger koppling till var och en.
Musik är kärlek till människorna oavsätt vilken typ det är.




out and in the sun

jag ligger på balkongen med min syster och solar. Det är så underbart, jag blir långsamt brun men något händer. Nu är jag klar med allting. När det gäller att måla bokhyllerna mm.

btw




JAG KOM IN PÅ ESTET MUSIK. JAG ÄR SÅ LYCKLIG. jag kom in på något som jag älskar att göra, det är så underbart:D

RSS 2.0