pour some suger on me!



Lite kul får man ha medans man pluggar:)

this weak

Denna veckan kommer jag inte kunna skriva så mycket på min blogg pga skolan. Men vi hörs nästa vecka:)

amazing day

Idag var jag på UKM, det fanns så många som var så begåvade. Michaela var hur duktig som helst och Matilda sjöng jätte vackert. Dagen var helt enkelt väldigt lyckad!
Nu är jag med min syster och hjälper henne att städa rummet. Imorgon ska jag hem till min pappa:)
Kommer lägga ut ett klipp när hon sjunger:)

A Hamburgertelephone



Sån här telefon har min Linnéa (min kompis), så coolt är det. Vill också ha en sån istället för en vanlig telefon. Det verkar vara så mycket roligare att prata i en hamburgare.
Det är många som pratar om dem och jag har aldrig gillar sådana telefoner förren jag såg Juno. Där hade bästavännen en hamburgetelefon och jag blev kär:)
På bonusen så är det en billigare telefon:)

Fika & UKM



Idag ska jag fika med min kompis Linnéa, det kommer bli hur mysigt som helst. Jag hann tyvärr inte göra en inlägg hemma för att jag var tvungen att skynda mig till bussen. Så Linnéa var så snäll och lät mig låna hennes dator. Igår var jag uppe till 4-5 för jag trodde att jag skulle möta min syster efter hon hade jobbat, men när jag satt där vid datorn så kom hon ingående genom dörren, snacka om att jag blev chockad. Så jag väntade på henne lite i onördan men, det kändes ändå bra att jag stannade uppe och såg till att hon kom hem i en bit.
Uttrycket i en bit är väligt konstigt. Visst att det kan hända att någon har blivit mördad och styckad i bitar, men hur ofta kommer någon hem utan ben med mera.
Som ni vet så är det UKM och det är på Folkan, de säljer biljetterna kl 15.30 och det börjar 16.00. Inträdet är 20 kr om man är under 18. Men nu ska jag gå ner till Linnéa och se om jag kan hjälpa henne med något.
Ha en trevlig dag.

Summer air



Nu ska jag hoppa in i duschen. Mamma har köpt Gliss och det är faktist ett väldigt bra schampo, håret glänser och får en helt ny lyster. Så det ta jag använda och även om mitt hår glänser redan nu så kan jag aldrig få nog av all glans. Det ger håret en sån vacker lyster och jag älskar känslan av ny duschat hår.
Eller när det har torkat men ändå är lite fuktigt, haha. Låter lite konstig nu men det är något man kommer se mycket av. Jag köpte lite godis tidigare idag men jag gick till affären mest för att det är sånt underbart väder, luften är helt underbar och somrig.
Nä nu får jag sluta skriva..
Ha en fortsatt trevlig helg:)

UKM kl 4 imorgon

Imorgon är det UKM och då kommer min bästa kompis Michaela vara med. Det kommer bli helt otroligt. Sen kommer också min andra kompis Matilda vara med och hennes pojkvän Erik vara med. Det kommer bli så underbart att se dem på scen och visa sina kreativa gåvor. Jag är så stolt över Michaela och Matilda, deras mod att stå på scen gör att jag får ett leende på läpparna. Jag känner mig som en stolt mamma som ivrrigt väntar tills imorgon för att stå upp och hurra för dem.

Berättar imorgon hur det gick:)

Michaela

Matilda

Lycka till och det kommer gå helt underbart<3


Planterade frön



Idag har jag planterat frön med mamma, det var så jobbigt. Sen så köpte mamma mig en blomma som heter Daglilja och den kommer bli hur fin som helst om den växer då..
Den var ganska dyr för en liten blomma så min Daglilja måste växa, annars får jag gå till någon affär och köpa mig en o lura mamma.
Nu lyssnar jag lite musik och tar det lungt. Vet inte vad jag ska göra för alla mina vänner har fullt upp så jag får helt enkelt bara ta den här dagen och ta det lungt. Även om jag kanske borde plugga, men jag ska nog titta igenom mina pappren och se vad jag behöver göra:)

Får vänta också ska ni får se hur den ser ut när den har vuxitg klart:)

Kollade på film



Igår satt jag och väntade på att min syster skulle komma hem, under tiden så satt jag och kollade på Crossroadsm med Britney Spears. Den filmen är väldigt bra och jag tröttnar aldrig på den.
Nu har jag också fått lite fräknar på min näsa så det är ett tecken för mig att sommaren är på väg, känns väldigt bra. Hoppas att det inte snöar mera, för jag börjar tröttna på det:)

Ute i solen

Nu sitter jag ute på balkongen med min mamma.
I love the sun

Mineral smink



Alla pratar om det här mineral sminket men när jag var på den parfym och smink affären i knalleland i Borås, så var det en tjej som visade mig ett jätte bra smink. Jag har finnar som syns men med det sminket så försvann det röda och var jätte skönt att ha på sig. Visst att man känner att de är smink men det täcker jätte bra:) Så det är smink som jag kommer att köpa.  Det heter clinique puder, stay matte sheer pressed(fast då är det bara 1 färg),  det är smink som jag rekomenderar. Det var en tjej som pratade om det och förklarade att hon kunde sova med det utan att få nya finnar, hon berättade att det fanns andra smink som var okej men att det inte var bra mot huden eller "minskade" risken mot finnar.


Elak katt



Den här busen rev mig i ansiktet, det är en katt som man inte är allergisk mot. Det låter konstigt men sant.
Jag är jätte allergisk mot katter så om en bondkatt river mig så svullnar det och kliar jätte mycket. Tack och lov så har inte det här rivsåret svullnat, men jag är fortfarande lite arg på honom. Så jag undviker honom och när jag ser honom ger jag katten en arg blick:) Det är ganska coolt ändå att jag inte mår dåligt av våran lilla katt, jag nyser inte eller får huvudvärk, så det är jätte skönt att kunna ha en sån sötnos hemma:)

Nu ska jag se om jag hittar något spännande att göra:)
Trevlig helg

Au revoir téléphone



Ville börja med att säga, jag går inte i franska utan vilt gissade på att det är rätt genom google som är så "bra":)
Våran telefon har gått igenom mycket, den har blivit badad i te och tappad hur många gånger som helst. Nu har den fått fnatt och man hör inte personen i den andra luren eller så hör de inte oss. Så idag bestämde mamma att vi skulle köpa en ny för hos oss så ringer det helatiden så det var bra att vi köpte en ny. Det ända som är lite surt är att vi måste ladda den i 15 timmar. Så vi får ha kvar den gamla så länge men snart kommer mina vänner höra mig och jag kommer kunna höra dem:)

Helgen är här



Nu är det äntligen helg. Jag har tyvärr varit förskyld så jag har varit hemma, men idag gick jag till skolan för att få de sista uppgifterna till nästa vecka. Nu sitter jag och lyssnar på låtar från filmen The frog and princess  på Spoify (där får man höra hela låtarna). Jag får alltid leende på läpparna när jag hör deras låtar.
Det är sjukt hur teknologin har förbättrats. Jag tyckte att de bästa filmerna var när jag var liten och det var snövit och Djungel boken. Jag tycker att de tecknade är de bästa barnfilmerna än, men visst att det finns filmer nu som är väldigt bra som Avatar (inte en barnfilm men ville så gärna nämna den) men UP med mera.    


Låten



Det här är låten crawl som är så vacker:)

Lite om ...



Den 7 Maj ska jag se Lady gaga live. Det kommer vara så underbart, men jag är lite orolig. För de har ställt in alla flyg på grund av vulkanutbrottet och all aska. Så det är inte säkert om hon kommer kunna komma till Sverige:( Det är 15 dagar kvar innan jag ska se henne på scen om hon nu kommer till Sverige)

Jag tittade igenom Chris Browns låtar och han låt Crawl är så vacker. Jag söttar inte det han gjorde men han sjunger väldigt bra. Jag gillar när han sjunger lungna låtar det är då hans röst kommer fram som mest.


Np matte



Idag gick jag till skolan fast jag var sjuk, men på schemat var det matte nationella så det gick inte att missa. Jag bakade bullar igår dels för att jag inte hade något att göra och för att mitt huvud inte orkade med något skolarbete. Nu sitter jag hemma och lyssnar på DJ Earwoem united state of pop 2009, den är så bra.
Den låten kommer bli sommaren mest spelda låt, den är ju så bra:)

Klicka Här så får ni se den i större format:)

Ny blogg


Nu har jag fixat en ny blogg:)
Old picture
Det är vad jag behövde, att få börja om. Jag kommer behålla min gamla men det är för personligen själv komma ihåg det som hände "förr". Jag är otroligt glad över att jag kunde fixa en blogg med mitt förnamn och efternamn. Jag har ett ganska vanligt namn och efternamn så det har varit svårt att få till ett bra bloggnamn. Nu ska jag se om min syster kan hjälpa mig och fixa till min header. Jag har aldrig lyckats att fixa den på grund av min otekniska bakrunder(det är mer min bror som är duktig inom det området).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0