godmorgon godmorgon



Idag har det varit en jätte stessad dag. Först fick jag idianisk massage som kallas regndroppar. Det var så otroligt skönt, sen så var jag tvungen att ta Ella till vetrinären för att få vaccin. Hon skrek så när hon skulle få chipet, men den vetrinären jag gick till var så otroligt bra. De verkligen tog hand om Ella och var försiktiga. Sen när jag där ifrån fick jag valp mat och tips för att hon ska bli den bästa voffsigen någonsin:)

Sen så har jag duschat och sen så åt jag tacos med min stora syster. Nu är min kompis Linnea påväg hit för att titta på spexfotorna:)

Home from Gothenburg



Min syster är så underbar och bjöd mig till gbg. Vi tog med oss Wilma och Ellla så det blev en spännande upplevelse. Vi åkte parishjulet och jag som är höjdrädd sa ååh herregud helatiden. Efter ett tag så kunde jag andas lite men det var så obehaligt. Sen gick vi till hotellet och badade bubbelpool och åt en massa onyttigheter. Det var helt underbart:)

Min frukost



Det här är vad jag äter till frukost. Jag är inte så mycket för frukost, men maten måste ätas upp. Det är grillad kyckling med tikka sås(tikka krydda och creme fresch) sen har jag massa grönsaker som tomat, sallad och paprika.
Sen idag tvättar jag med min syster. Jag skulle följa med henne ner men fick kramp i ena skinan och kunde inte gå, haha.

Soon



Nu har jag kommit hem från mormor efter att ha ätigt lite midsommar mat. Ella och Wilma är hemma hos henne så att jag och resten av mina syskon kan fira midsommar hos min pappa.
Jag tog en snabb bild så ni kunde se hur jag nu ser ut till grillningen. Den är inte jätte bra men det är bättre än inget. Så får ni en härlig bild på en kasse med lite kläder i:)

Glad midsommar



Glad midsommar och hoppas att ni har det hur bra som helst.

Jag själv ska städa mitt rum sen så ska jag äta lite mat hos min mormor och sen bege mig till min pappa. Där ska vi grilla och ha det mysigt. Egentligen skulle jag till Hofnes, men jag och mina syskon ville så gärna fira en liten del av midsommar med min mormor.

Återigen ha en underbar midsommar

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now


City dog



Jag kom på att min hund sover bara när det är massa oväsen, på kvällen när det är tyst. Då springer hon omkring och kör på, men så fort jag har jätte högmusik ligger hon brevid och sover. Ganska awesome:)

I'll will never see you again



Idag besökte jag min morfars grav. Det var ett tag sen eller längre än vad jag trodde.
Sen har jag och min mormor åkt för att titta på färg. Jag ska måla om bokhyllerna så vi behövde en ny vit färg. Den andra täckte inte så nu hoppas jag att den andra gör det. Mamma ska köpa en imorgon.

På Tisdag ska min lilla Ella vaccineras, det kommer bli så spännande. Första gången, men jag vet att hon kommer skrika och blir ledsen. Så jag hoppas att det inte blir jag som håller i henne eller något liknande. Jag vet inte riktigt hur det går till.

California


Give me freedom, give me reason to fly higher


We're just two lost souls Swimming in a fish bowl.




Idag ska jag gå och köpa en present till min kompis. Hon ska ha födelsedagsfest imorgon, självklart efter bröllopet.
Väntar på att mamma ska föra över pengar så att jag kan dra ig till knalleland och köpa en present. Jag måste tyvärr vänta tills min bror eller syster kommer så de kan vakta Ella. Man får ju inte ta med djur in i affärerna:(
Nu ska jag hoppa in i dushen.

K'NAAN



Waving Flag

Den här låten är så bra. Sitter och lyssar på sporifys Top Lists, så många bra låtar som Sean Banan - skaka rumpa. Många tycker att den är dålig, men jag tar självklart inte låten på allvar.
Varje gång jag hör den så börjar jag skratta och jag tycker att det är bra att det finns låtar som ger ett leende på läpparna. Oavsett om de är allvarliga låtar eller oseriösa.

Slow



Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och min syster drog till Viskan och fikade. Efter det så köpte hon en Lady gaga väska(jag älskar den!) samt lite andra saker. Efter det så drog jag hem och då hade min bror lagat mat så duktig han är. Lite senare på dagen så spelade jag och min bror Rayman, det gamla spelet men väldigt svårt.
Efter det så gick min bror och jag med Ella för att möta min syster som slutade jobbet. Hon var så snäll och köpte oss lite god saker.
Jag tar inte med min stora hund så mycket för att hon blir så trött och är gamal så vi försöker gå lagom långa turer.

Getting dirty



Idag har jag varit med Michaela, det var så skönt. Vi satt med lilla Ella på Viskan och bara pratade. Vi kommer aldrig ifrån varandra. Det kan ta månader innan vi träffas men när vi väl gör det så känns det som igår, men det är inte så konstigt. 12 års av vänskap blir så.

Sen när jag kom hem så städade jag hallen, vardagsrummet och nu har jag bara mitt skrivbord kvar. Jag och mamma ska måla våra bokhyllor vita, så det gör mycket om lägenheten är ren så man slipper det.

Senare idag så bajsade min hund(den stora) i min säng, det var inte en av de bästa upplevelserna. Min bror skrattade tills han kissade på sig och tog kort för att visa min hunds stolthet.

Nu ska jag ta och gå ut med Ella. 




Tack så jätte mycket för alla kommentarer på det förra inlägget.

To proud

För stolt.

När jag var 13-14 tror jag:)

Jag hamnade i ett bråk med en kompis för 2-3 år sen. Jag är inte den som brukar bli arg eller inte på allvar, men nu blev jag det och det ledde till att vi blev ovänner och inte pratade med varandra. Så som det brukar gå till.

Sen har jag märkt hur personen har lagt ut bilder på mig och min andra kompis(som också hade bråkat med henne) samt skrivit saker som jag saknar. Jag som har varit för arg och stolt, så jag har inte kunnat titta in hennes blogg och se det.

Jag har tänk på att skriva till henne på facebook och säga jag orkar inte vara ovän med dig, utan jag vill kunna gå på stan se dig och säga hej. Vartfall le utan att undra om du ska ge mig blicken eller gå fram och slå mig.
Tyvärr har min stolthet kommit ivägen och jag har inte kunnat göra det.

Idag gick jag med alla mina djur för att handla med min syster. Då såg jag hennes syster (tror jag) och åter igen så blev det jobbigt för jag visste inte om jag skulle ens titta upp och säga hej. Jag vet att jag inte gjorde fel eller jag har insett det, men ändå är det så svårt att titta upp och vara stolt för att man stod på sig. Bevisa sig själv helt enkelt. Där svek jag mig själv genom att inte titta och vara stolt. Utan jag var feg och blev lika liten som myra.

Jag kan säga så mycket att jag blev sviken och den personen sa något som personen inte skulle ha sagt. Jag blev sviken rent ut sagt och så fort någon gör det mot mig så tar jag steget tillbaka. Stänger av all kontakt jag har med personen och försöker försvinna ur personens liv.

Nu har jag vuxigt upp och blivit mognare för då var jag 13-14 år (nu är jag 16 år). Jag orkar inte helt enkelt ha någon människa i mitt liv som jag är ovän med och ogillar. Utan jag vill kunna gå omkring utan att oroa mig för att se personen eller att träffa personen och känna att det blir en obehaglig situation.

Samtidigt så sårade den här personen mig, personen har också gett mig signaler att personen saknar mig.

Ska jag ta steget och säga
- okej. vi behöver inte vara bästa vänner, men vi behöver inte vara ovänner. Kan vi släppa det här och gå vidare, kan se varandra på stan och nicka eller säga hej. Vad säger du?

Eller låta det vara och inse att den tiden är förbi?

Det var ett tag sen, alla förändrats och då tänker jag att denna personen också har förändrats.

Vad tycker ni?

Jag vet att det är jätte mycket att läsa och jag hoppas att ni orkade läsa allt.
Vore jätte bra om ni kunde ge mig ett svar och era åsikter:)

Be tired!


Det blev det här jag hade på mig till skolavslutningen, kvaliten är dålig pga att jag tog kort med mobilen:)

Idag har jag inte gjort så mycket utan haft en dag som den ska vara på ett sommarlov. Jag vaknade, gick ut med voven. Sen var jg tvungen att handla och sen efter det så gick jag en lång promenad med den lilla voven för att hon skulle bli trött. Till min förvåning så blev hon inte det utan sprang upp för alla trapper med viftande svans. Så jag lekte lite mer med henne och då somnade hon. Så nu ligger hon på min säng och smått sover. Jag har på David Guettas låtar och där är det bara lite bas ^^ Men min hund ska älska sånt musik:)

2 h intervju med Lady Gaga

http://live.showstudio.com/

Grandmah and Sistah


Tog bilden med mobilen, det är därför kvaliten är som den är:)

Idag var jag på Åhlens och min syster var så snäll att hon köpte mig en tröja. Efter det så åket vi in till stan och fikade. Jag vill inte fika och äta söt saker så mycket nu pga av sommaren, men idag förtjärnade jag det.
Lilla Ella(min hund) går omkring och tuggar på det hon får, hon gör mig så glad ibland och vissa tillfällen så orkar man inte med henne. Fast det är mer glädje med den lilla voffen än vad det är ilska. Snart ska jag till min mormor och äta.

KS 4-EVER

Avslutningsmiddagen


Min kavajer:)












Blame it on the pop:)


Skolavslutningen





Jag, Natali och Oscar




Pressentutdelning till alla lärare

Spexfoto


Jag med the gangstas:)


Jag och Michaela


Jag och Michaela:)



Min klass


Alla 9:or:)

Några bilder hamnar i texten, men hoppas att det inte gör något:)

why don't you love me?


I don't want to talk



Jag ringde mamma för att påminna henne om att det är 2 dagar till skolavslutiningsmiddagen och jag har ingen klänning. Imorgon ska jag till beckäng och sjunga för att få en chans att komma in i Estet-musik.
Det är sjukt hur saker kan förändrats. Det man tror försvinner, stannar och beteenden som fick ens hjärta att brista kommer tillbaka. Känslorna kommer tillbaka och det man trodde försvann, kom tillbaka. Vilket får en att ifrågasätta allt och allt blir ens eget fel. Händer över öronen och tårar som långsamt rinner ner, vill gå ut i regnet så att det inte ser ut som om det är regnets tårar.

Oh no




Vad ledsen man blir när jag såg att Kissis blogg inte funkade. Jag gillar inte henne så mycket men hon har så mycket drama. Drama är min drog och skvaller, det är därför jag följer despret housewifes, so much drama. Ser ingen mening i att inte gilla det, det finns för en underbar anledning. För att människor bryr sig för mycket och suger in allt de hör. Sprider det vidare till något värre o värre och helt plötsligt så har något dött eller gravid. Fast kärleken jag har för drama är hatälska:)

Bara min


RSS 2.0