SPEX-foto


Inga ord behövs:)

Tvätta



Mamma ringde mig för att påminna det var tvätt tid och att vi samt inte hade tvättmedel. Jag fick ta mig urr sängen gå till ica maxi och handla. Då visade det sig att bankortet inte funkade och på min väg hem så såg jag mormor som var så snäll och köpte det åt mig:) så dagen vände på ett fint sätt förutom att jag måste gå ner nu och fortsätta att tvätta:)

Följer du min?

Igår så frågade min syster om jag följde hennes blogg och vilket jag gör så svarade jag ja. Då sa hon det märks inte med en elak liten ton och skrattade, då frågade jag henne om hon följde min och tystnaden kom. Vi bäggde började skratta och sen var det inget mer med det:)

One dress short




Idag gick jag hem från skolan pga att jag hade ont i min rygg samt mage. När jag kom hem så märkte jag att toalett pappret var slut så jag fick gå till Ica maxi och handla. Sedan när jag kom hem så fick jag en uppenbarelse, jag visste exakt vad jag skulle ha på mig på min skolavslutning. Jag kommer självklart inte visa vad jag kommer ha på mig, men jag hoppas att när människor ser mig att det blir en wow känsla. Även om det är lite svårt att få, men de skorna som jag visade där nere kommer jag ha på mig. Resten är secret:)

Ut och hem



Idag var jag i stan för att leta efter en klänning, det gick väldigt dåligt. Det fanns bara riktigt girlgirl klänningar och jag fick inte Wow känslan. Så jag ska kanske åka till gbg för att hitta en klänning till min avslutningsmiddag samt skolavslutning. Skorna har jag men nu fattas det två underbara klänningar.
Sen när jag var på min väg hem så började det stor regna så jag fick skynda mig hem, då säger min bror att han vill handla pizza. Jag klädde på mig och vi gick 4-5 steg ut och sedan vände hem, vi blev jätte blöta och min hund tryckte sig under paraplyet men det funkade inte. När vi kom hem så fick jag torka henne och lite senare gjorde jag och min bror ett nytt försök.
Efter det så märkte jag att mitt internett var nere:(  När det händer så börjar man göra lite konstiga saker som att städa sitt rum och rensa alla gaderober. Det kanske var ett tecken för när jag var klar så började mitt internett funka.

Det blir sommar, det blir sommar.. Om jag då har på en jeansjacka?

Idag hade jag på mig en jeansjacka och jag kände mig jätte sommrig. Min första tanke var det blir sommar om jag har på mig sommriga kläder. Självklart så börjar det rengna, men hoppet var kvar och ingen sol kom ändå. Så jag kommer fortsätta tills det funkar:)

Babyboom



Jag har spenderat min vecka genom att plugga och spendera tid med mina småsyskon. De ger mig leenden och frustration, men det är inte så konstigt. Jag har ingen toleranns och  kort stubin, för det mesta så tar jag det lungt och leker smått. De är så härliga när de sitter stilla och kan sedan brista ut i skratt, eller när min lillebror springer fram innan jag ska duscha och säga du lukta inte uch. Eller när min minsta lillebror(han som jag håller i) ler eller får för sig att skratta åt en rörelse eller ett ljud. Att se de växa upp är väldigt skrämmande för att se mina småbröder prata och ha en mogen diskution. Så svårt att se, men kommer jag någonsin vara redo?

Freedome


Jag i älvdalen eller vad nu heter, glömmer alltid:)

Jag blev ledig redan i onsdags, jag slutade vid 2 tiden efter ha joggat 5.2 km. Snacka om att jag var trött när jag kom hem. Sen i fredags när jag gick och la mig så sov jag till halv 2, det blev visst 14 timmar, hihi^^
Idag har jag sovit ungefär 4 timmar. Jag ville somna tidigare, men igår så gick mannen som viskade med hästar eller något liknande. Den slutade otroligt dåligt men annars var den grymt bra. Jag tycker att filmer inte ska lämna något till fantasin, det gör allt så jobbigt:)

Hemma från skolan


Bild från Stockholm:)

Nu har jag kommit hem från skolan, jag har lagat mat (kyckling med ris och tikkasås) och nu försöker jag komma på om jag har glömt något. Mitt minne fungerar lika bra som en fisk, min balans och smidigheter ska vi inte börja med. Jag tror jag har packat allt, jag kommer aldrig lära mig att skriva en lista eller göra något bra så jag kommer ihåg. Det känns alltid som man har glömt något, men så tittar man ner i väskan så har man inte det. Sen när man väl behöver den grejen så dååå kommer man på det, frustrerande! Nu laddar jag mp3 och lyssnar på peppmusik. Har jag ens glömt något? hmmm

LADY GAGA<3

Igår såg jag och min underbara syster Jasmine, Lady Gaga, mycket skratt och tårar på vägen till stockholm. Tårar kom när Lady Gaga stod där och var mer än vacker. Funderar på att lägga ut videon på mig, men den är väldigt flum. Jag och min syster var väldigt trötta och jag hade inte sovit något som också kommer fram i videon.
Jag kommer lägga ut en bild på Lady Gaga för samma andledning som min syster, för att det känns privat och det är svårt att förklara. Hoppas att ni förstår:)


Hur jag såg ut i håret först innan jag släppte ut det.


Alla färger med mera. Vågar inte visa hela klänningen för att jag funderar på att använda den på min skolavslutning.

Min syster(jasmine) när hon är vaken:)<3


Jag tittar ut över Stockholm.


Jag, nu får ni se liite mer av min klänning men inte mer än så kommer det bli:)


Jasmine är väldigt glaaad:)<3


Stockholm<3


Ser ni vart jag är?:)


Stockholm<3


Jag i Gamla Stan.


Jasmine vid Storkyrkan.


Storkyrkan


Mysigaste fiket någonsin!


Så otroligt gott var det:)


Mumms!


Jasmine var sjuk så hon drack te för att må lite bättre:(


En bild från videon kan jag bjuda på, mer än den här bilden kanske det kommer bli;)


Bilden på Lady Gaga, självkart lite större än de andra. Kanske så kommer det komma någon bild till men räkna inte på det:)

Hoppas att ni gillade bilderna:)

LADY GAGA



Imorgon ska jag se Lady gaga, jag kommer ta bussen vid 07.00 och sen blir det 5 timmar resa till stockholm. Hade gärna flygit men jag gillar att åka buss:) Nu får jag ladda mp3, ladda mobilen och ladda upp för Lady Gaga imorgon. Det är min underbara som köpte biljetter på min födelsedag.  Jag kan inte tro det att jag ska se henne imorgon, hon ska göra 25 byten och showen kommer vara ungefär 3 timmar lång. Kan det bli bättre?

jag kommer...

....blogga mer till sommaren, för nu har jag så mycket i skolan. Jag ska gå ur 9 och börja 1 på gymnasiumet. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Nu måste jag plugga på no, jag har no nationella imorgon. Stress! men om 5 veckor så har jag sommarlov:)

RSS 2.0